Metin YAHŞİ - Okul Müdürü

İlköğrenimini Kars ili Susuz ilçesi Uygulama İlkokulunda, orta ve lise öğrenimini Kazım Karabekir Öğretmen Lisesinde tamamladı. Trakya Üniversitesi  Çanakkale  Eğitim Yüksek Okulundan 1984’de mezun oldu. 1998 de lisansa tamamladı.

25.09.1987 tarihinde K.Maraş İli Andırın İlçesi Kadirli Köyü Efilağızlı Mezrası İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak öğretmenlik hayatına başladı. Sırasıyla İstanbul ili Pendik ilçesi Cemile çopuroğlu  İlkokulu, Maltepe Gülsuyu İlköğretim Okulu,Maltepe Emine İbrahim Pekin İlköğretim Okulunda öğretmen ve müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

15.09.2010-26/06/2019 tarihleri arasında Ataşehir Şehit Öğretmen Mehmet Fidan İlköğretim Okulunda müdür olarak görev yapmıştır

27/06/2019 tarihinde PendikSeyit Burhan Toprak İlkokuluna müdür olarak atnmıştır. Halen Seyit Burhan Toprak İlkokulunda  okul müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

Okul Müdürümüz                 Eğitim-Öğretim alanında yaptığı çalışmalardan dolayı ödüller almıştır.

Bu Ödüller   :

1.       1  Adet Aylıkla Ödüllendirme ( İlköğretim Genel Müdürlüğü)

2.       2 Adet Taktir Belgesi    (Valilik ve Kaymakamlık)

3.        5 Adet Teşekkür Belgesi (İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden)

4.       1 Adet 90 Puan ve üzeri olumlu sicilden kademe terfi.

Katıldığı Kurs ve Seminerler :

1.       Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Semineri.

2.       Sınıf Yönetimi ve Eğitim Öğretim Semineri

3.       Bilgisayar Eğitimi Kursu

4.       Uygulamalı Fen ve Teknoloji  Semineri.

5.       Uygulamalı Problem Çözme Teknikleri

6.       Yönetim Becerileri  Semineri